fbpx

Egyéni megoldások

Párkapcsolat Solo & Theta

Egyéni konzultáció

Jó lenne, ha minden egyetlen varázsütésre megoldódhatna?

Mindig, mindenre van megoldás, csak elszántnak és kitartónak szükséges lenni. Ha megfogalmazódik benned a szándék, és igényed van a változásra, változtatásra, akkor már csak azt szükséges eldöntened, hogy az alábbi lehetőségek közül, melyikkel élsz.

” Az Univerzum nem büntet, vagy áld meg Téged. Az Univerzum csupán arra válaszol, amit rezgések formájában kibocsátasz magadból. ”

/Abraham Hicks/

Jelentkezz egyéni konzultációra!

Melyiket választod?

Egyéni megoldások

Párkapcsolat Solo

A Párkapcsolat Solo egyéni konzultáción csak veled, és csak a te problémáiddal foglalkozunk. Személyre szabott megoldások, exkluzivitás, teljes fókusz, akár azonnali problémamegoldás. Darabokra szedjük, kielemezzük, megjavítjuk, majd összerakjuk.

  • Megértő beszélgetések
  • Tapasztalat
  • Lehetőségek felmérése
  • Megoldások
  • Nézőpontok vizsgálata
  • Női kommunikáció gyakorlása
  • Visszatekintés a múltba
  • Szituációs gyakorlatok
  • Megfogalmazzuk, hogy mi számodra a legjobb

Első alkalom 90′  17.000Ft

További alkalmak 60′  13.000Ft/alkalom

Párkapcsolat Theta

Egy különleges, meditatív állapotban tehetsz belső utazást, aminek a segítségével, szembenézhetsz saját negatív hitrendszereiddel, és lehetőséged lesz azokat támogató, pozitív programokká alakítani.

Bizonyított tény, hogy a gondolataink, az elvárásaink, a félelmeink, mint energiamintázatok vannak jelen az Univerzumban. Ebből adódóan amilyen minőségű energiát szabadítunk fel a tudattalanunkból, olyan minőségű energiával válaszol az Univerzum, és olyan minőségű életet teremtünk magunknak. 

A tudatalattinkban eltárolt, és az ott futó programjaink nem azonosak a tudatos, felszínen lévő gondolatainkkal. 

Az életünk minőségében, párkapcsolatunkban, az anyagiakban, a sikerben, a bőségben, az egészségben azonban a tudattalanban futó programok, múlt béli tapasztalatok a felelősek, és azok játszanak döntő fontosságú szerepet. Ezért érdemes felfedni és pozitív minőségűvé változtatni.

Első alkalom 90′ 17.000 Ft

További alkalmak 60′ 13.000Ft/alkalom

Jelentkezés

Kapcsolat

hello@valeriatari.com

Budapest II. kerület

%d bloggers like this: