fbpx

A könyv

Szeretnéd, ha a párod lehozná érted a csillagokat? Szeretnéd, ha a férfi elköteleződne melletted? Szeretnél az egyetlen lenni? Szeretnéd, ha boldog, harmonikus párkapcsolatban élhetnél?

A könyv ebben segít. Megértheted a férfi működését, és valós megoldásokat kaphatsz párkapcsolati problémákra.

Küzdelmes párkapcsolatok, be nem teljesült szerelmek, fájdalmak, csalódások, kényszerek. Ezek voltak jellemzőek életem párkapcsolataira egészen addig, amíg meg nem érkezett a felismerés, hogy másképp is lehet. Ekkor megszületett bennem a szándék, hogy változni, változtatni akarok. Tudni akartam, miért nem működik, hogyan működhetne jól.

Több mint tíz éven át kutattam a válaszokat, mire megértettem, hogy mit nem csináltam jól, miben hibáztam, miért nem működtek a kapcsolataim és hogyan funkcionál a férfi.

Ma már tudom a válaszokat, és segíteni szeretnék minden olyan nőnek, aki nyitott és készen áll a változásra.

Valami mást, valami újat szerettem volna. Mindamellett, hogy bízom a tartalom relevanciájában és az általa elérhető sikerekben, úgy gondoltam, hogy az odafigyelést igénylő mélyebb és filozofikus gondolatok mellé, írok egy könnyed, egyszerű, igazán laza romantikus novellát. Így lett kettő az egyben.

Egy fesztelen szerelmes novella és egy hasznos kézikönyv. 

A könyv olyan ősidők óta elfeledett titkokat tartalmaz, amiket ha elsajátítunk, akkor megváltoztathatjuk párkapcsolatunk minőségét, és elérhetjük a boldog, vágyott állapotot. Nem ígérem, hogy könnyű az út és azt sem, hogy az írás garancia. Ezek megélések, tapasztalatok, felismerések, amiknek köszönhetően én sikeresebb, boldogabb lettem, és amiért most egy kiegyensúlyozott, harmonikus, boldog, egyenrangú párkapcsolatban élek, ahol kölcsönös a tisztelet és a szeretet. Abban bízom, hogy ami nekem segíteni tudott, az másoknak is segítség lehet. A könyv egy jó alkalom arra, hogy lefújjuk a párkapcsolatról a port, hogy helyre tegyük szerepeinket, hogy valódi nővé válhassunk, és hogy éljünk a lehetőségeinkkel. Minden csak is önmagunkon múlik.

A könyvből kiderül, 

 • Mik azok a titkok, amik eddig rejtve voltak, és pozitívan változtathatják meg a párkapcsolatot,
 • Hogyan lehetünk nőneműek helyett valódi nők,
 • Hogyan működik a férfi, és miért fontos megértenünk az ő működésüket,
 • Hogyan vonzzuk be a szerelmet,
 • Mitől vesz minket észre egy férfi,
 • Mit kell tennünk azért, hogy a tenyerén hordozzon miket a férfi,
 • Mitől lesznek örömteli napjaink,
 • Mi áll a boldogságunk útjába, 
 • Hogyan kerülhetjük el a hűtlenséget,
 • Mit kell ahhoz tennünk, hogy megértsen minket a férfi,
 • Mi az, ami nem működik, és mi kell ahhoz, hogy működjön.

Egy Nemzetközi Díjnyertes párkapcsolati könyv, amit ha felnyitunk, akkor megtalálhatjuk a megoldást! 

Tari Valéria: 99% Légy az egyetlen!

Fizikai könyv előre utalás vagy utánvét Rendelés itt:

%d bloggers like this: